Guide til teasers

2018-12-03 14:19:39 UTC

I Hub'en er det muligt at se den kode, du skal bruge for at vise teasers på jeres hjemmeside. En teaser er typisk billedet af den seneste udgave af avisen/magasinet, så læseren kan se, hvordan dagens forside ser ud. For at få en teaser, trykker du på "Teaser" i Publication Overview:

Du vil så få følgende vindue frem:

Her kan du definere, hvilken slags teaser du ønsker, f.eks. et billede eller kun tekst (Text link). I de fleste tilfælde er det static image, man har brug for, og du kan definere, hvilken størrelse billedet skal være.

Normalt ønsker at man at vise den seneste udgave i mappen, så man ikke behøver at ændre koden hver gang der er en ny udgave, og så trykker du blot "Link to latest publication in the folder".

Du vil så få vist billedkoden i "Code of source code on the website" og kan benytte den på jeres hjemmeside.

Teaser toolet generer ikke som sådan teaseren, men viser blot koden, så vær ikke nervøs for at prøve forskellige størrelser og indstillinger for at finde en, der passer til jer. Bemærk at "Link to demo of publication" kun virker, hvis I har Demo-featuren.