Guide: Sådan defineres udgaver som gratis

2018-12-13 15:07:06 UTC

I Visiolink Publishing Hub er det muligt at definere enkelte udgaver som gratis. Dette er nyttigt i forbindelse med marketingkampagner og ved leveringsproblemer af den trykte avis. Det gøres ved at gå ind i Publication Overview, vælge den udgave, der skal være gratis og klikke på gaveikonet. Når den ikke skal være gratis længere, trykker du blot på ikonet igen.

Bemærk at denne funktion kun gælder for apps. I nogle tilfælde vil det også virke på web, men det forudsætter at I benytter samme validering på web som i apps.

Når du har markeret en udgave som gratis, ser det ud som herunder: