Vouchers

2019-02-04 11:57:51 UTC

Brug vouchers/koder til at oprette kampagner, der promoverer jeres e-avis og skaber flere digitale læsere eller giv gratis adgang ved manglende levering af den trykte avis. Læs her hvordan et dansk mediehus havde en succesfuld onboarding-kampagne ved brug af vouchers til e-avisen.

Kontakt Visiolink Customer Care, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille vouchers: support@visiolink.com eller telefonisk på +45 7023 3544.

Priser f.o.m. 26. november 2018:

1 - 5000 adgange: 850 DKK

> 5.000 adgange: 0,17 DKK per styk

Der er forskellige måder, man kan benytte vouchers på - herunder finder du et par eksempler:

- benyt 1 kode, der er gyldig på 10.000 devices. Dette fungerer godt marketingmæssigt, så I f.eks. kan have en kode, der hedder "julen2018", som giver adgang i 1 uge for alle læsere

- benyt 5000 individuelle koder, som distribueres særskilt til læserne. Dette er nyttigt for kundeservicemedarbejdere, hvis der f.eks. er problemer med levering af trykte avis eller med køb i appen.

- benyt 5000 individuelle koder, som hver især giver adgang til 3 devices. Derved kan den enkelte læser benytte koden på flere devices, f.eks. på smartphone og tablet. I dette tilfælde vil bestillingen være på 5000 x 3 adgange = 15.000 i alt.