Manuelt upload af Supplements

2019-07-18 14:08:39 UTC

Denne guide hjælper dig gennem processen at uploade supplements manuelt. Den består af 2 trin:

1. Upload
  2. Tagging

Upload

Dette er beskrevet i denne særskilte guide

Tagging

Find frem til den uploadede udgave i Publication Overview og tryk på Edit Publication.

I "Edit Publication"-vinduet klikker du Edit Tags.

Du kan nu vælge tags. I venstre side ser du de tilgængelige tags og i højre side de valgte tags. I eksemplet herunder er der valgt 2 tags og der er ikke flere tilgængelige end de 2.

Hvis du klikker et valgt tag bliver det fjernet og vil kunne ses i venstre side. Derfra kan du altid trække det over til Selected Tags igen.

De tags du kan se bliver sat op i projektfasen. Hvis der er brug for flere eller du har spørgsmål, så kontakt Customer Care på support@visiolink.com