Info ang. advarsel om Security Vulnerability på Android

2019-06-03 13:04:10 UTC

Som du måske har lagt mærke til, er der en risiko for, at du får en advarsel, når du tilgår jeres app på Google Play Console. Beskeden er følgende (APK vil naturligvis ikke være identisk for alle):

Vi har undersøgt problemet og det er ikke noget kritisk, som hverken I eller Visiolink skal gøre noget ved nu og her. Vores Android-udviklere har undersøgt det og fundet en løsning, som vil komme med ved næste opgradering af jeres app, som typisk vil være opgradering i forbindelse med Firebase.

Hvis der skulle være yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på support@visiolink.com.