GDPR translations: Web

2021-01-13 12:48:35 UTC

English

Main text

We and our partners (e.g. Google) use tracking tools to measure how and how much the ePaper is used. We do this to analyze reach of our journalistic content and to improve the user experience of the solution. Your data might be used to analyze usage patterns and to serve targeted ads relevant to you. Data collected include IP adresses or device ID.

Consent is voluntary, and you can set your preferences below. You can at any time withdraw your consent from the Privacy Settings menu.
Help text
Targeting cookies may be set through our site by our advertising partners. They may be used by those companies to build a profile of your interests and show you relevant adverts on other sites. They do not store directly personal information, but are based on uniquely identifying your browser and internet device. If you do not allow these cookies, you will experience less targeted advertising.

Performance / Statistics cookies allow us to count visits and traffic sources so we can measure and improve the performance of our site. They help us to know which pages are the most and least popular and see how visitors move around the site. All information these cookies collect is aggregated and therefore anonymous. If you do not allow these cookies we will not know when you have visited our site, and will not be able to monitor its performance.

Necessary cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems. They are usually only set in response to actions made by you which amount to a request for services, such as setting your privacy preferences, logging in or filling in forms. You can set your browser to block or alert you about these cookies, but some parts of the site will not then work. These cookies do not store any personally identifiable information.

German

Main text

Wir und unsere Partner (z. B. Google) verwenden Tracking-Tools, um zu messen, wie und in welchem Umfang das ePaper genutzt wird. Wir tun dies, um die Reichweite unserer journalistischen Inhalte zu analysieren und die Benutzererfahrung der Lösung zu verbessern. Ihre Daten können zur Analyse von Nutzungsmustern und zur Auslieferung gezielter, für Sie relevanter Anzeigen verwendet werden. Zu den erhobenen Daten gehören IP-Adressen oder Geräte-IDs.

Die Zustimmung ist freiwillig und Sie können unten Ihre Präferenzen einstellen. Über das Menü Datenschutzeinstellungen können Sie Ihre Zustimmung jederzeit zurückziehen.

Help text

Targeting-Cookies können über unsere Website von unseren Werbepartnern gesetzt werden. Sie können von diesen Unternehmen dazu verwendet werden, ein Profil Ihrer Interessen zu erstellen und Ihnen relevante Werbung auf anderen Websites anzuzeigen. Sie speichern keine direkt personenbezogenen Daten, sondern basieren auf der eindeutigen Identifizierung Ihres Browsers und Internetgeräts. Wenn Sie diese Cookies nicht zulassen, werden Sie weniger zielgerichtete Werbung erhalten.

Leistungs-/Statistik-Cookies ermöglichen es uns, Seitenaufrufe und Datenverkehrsquellen zu zählen, damit wir die Leistung unserer Website messen und verbessern können. Durch sie erfahren wir, welche Seiten am beliebtesten und welche am wenigsten beliebt sind und wie sich die Besucher auf der Website bewegen. Alle von diesen Cookies erhobenen Daten sind aggregiert und daher anonym. Wenn Sie diese Cookies nicht zulassen, wissen wir nicht, wann Sie unsere Website besucht haben, und können ihre Leistung nicht überwachen.

Notwendige Cookies sind für das Funktionieren der Website notwendig und können in unseren Systemen nicht abgeschaltet werden. Sie werden in der Regel nur als Reaktion auf Aktionen gespeichert, die einer Anfrage nach Dienstleistungen entsprechen, wie z. B. Ihre Datenschutzeinstellungen konfigurieren, anmelden oder Formulare ausfüllen. Sie können Ihren Browser so einstellen, dass er diese Cookies sperrt oder Sie auf sie aufmerksam macht, aber einige Elemente der Website werden dann nicht funktionieren. Diese Cookies speichern keine personenbezogenen Daten.

Danish

Main text

Vi og vores partnere (f.eks. Google) bruger sporingsværktøjer til at måle hvordan og hvor meget eAvisen bliver brugt. Dette gøres for at analysere rækkeviden af vores journatistiske indhold og for at forbedre brugeroplevelsen af vores hjemmeside. Dine data kan blive brugt til at analysere brugsmønstre og til at tilpasse reklamer relevante for dig. Dine data inkluderer din IP-adresse og ID’et på din telefon eller tablet.

Det er frivilligt, om du vil give dit samtykke, og du kan vælge dine indstillinger nedenfor. Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage i menuen Privatlivsindstillinger.

Help text

Markedsføringscookies kan blive sat af vores annoncepartnere gennem vores hjemmeside. De kan blive brugt af disse virksomheder til at skabe en profil af dine interesser og og vise relevante annoncer på andre sider. De gemmer ikke personoplysninger, men er baseret på at kunne identificere din browser og din maskine. Du vil opleve færre målrettede annoncer, hvis du ikke accepterer disse cookies.

Statistiske cookies gør os i stand til at tælle antal besøgende og trafikkilder, så vi kan måle brugen og forbedre ydelsen af vores hjemmeside. De hjælper os til at vide, hvilke sider der er mest og mindst populære og til at se, hvordan besøgende bevæger sig rundt på hjemmesiden. Al information i disse cookies er aggregeret og derfor anonym. Hvis du ikke accepterer disse cookies, vil vi ikke være i stand til at se, hvordan vores indhold anvendes.

Nødvendige cookies er nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere og kan derfor ikke deaktiveres i vores system. De er sædvanligvis kun sat i forbindelse med en af dine handlinger, der kræver svar fra os, f.eks. at sætte dine privatlivsindstillinger, at logge ind eller at udfylde information. Du kan sætte din browser til at blokere eller advare dig om disse cookies, men i så fald vil dele af denne hjemmeside ikke virke korrekt. Disse cookies indeholder ingen information, der kan identificere en person.

Dutch

Main text

Wij en onze partners (bijv. Google) gebruiken trackingtools om te meten hoe en hoeveel de ePaper gebruikt wordt. Dit doen we om het bereik van onze journalistieke content te analyseren en om de gebruikerservaring van de oplossing te verbeteren. Uw gegevens kunnen gebruikt worden om gebruikspatronen te analyseren en om gerichte advertenties weer te geven die relevant zijn voor u. De verzamelde gegevens omvatten IP-adressen of het apparaat-ID.

Instemming is vrijwillig, en hieronder kunt u uw voorkeuren instellen. U kunt uw toestemming op elk moment herroepen via het menu 'Privacyinstellingen'.

Help text

Targetingcookies kunnen via onze website worden ingesteld door onze advertentiepartners. Ze kunnen door dergelijke bedrijven worden gebruikt om een ​​profiel van uw interesses aan te maken en op andere websites advertenties te tonen die relevant zijn voor u. Ze slaan geen concrete persoonlijke informatie van u op, maar baseren zich op een unieke identificatie van uw webbrowser en internetapparaat. Als u deze cookies niet toestaat, krijgt u minder gerichte advertenties te zien.

Prestatie-/statistische cookies stellen ons in staat om bezoeken en verkeersbronnen te tellen, zodat we de prestaties van onze website kunnen meten en verbeteren. Ze geven ons inzicht in welke pagina's het meest en minst populair zijn en hoe bezoekers door de website navigeren. Alle gegevens die deze cookies verzamelen, wordt samengevoegd en is daarom anoniem. Als u deze cookies niet toestaat, weten we niet wanneer u onze website hebt bezocht en kunnen we de prestaties ervan niet monitoren.

Noodzakelijke cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen. Deze worden normaal gesproken alleen ingesteld als een reactie op uw acties die gerelateerd zijn aan verzoek om diensten, zoals het instellen van uw privacyvoorkeuren, inloggen of het invullen van formulieren. U kunt uw webbrowser zo instellen dat deze cookies blokkeert of u een melding geeft van dit soort cookies, maar sommige delen van de website werken in dat geval niet. Deze cookies slaan geen persoonlijk identificeerbare informatie op.

Finnish

Main text

Me ja yhteistyökumppanimme (esim. Google) käytämme seurantatyökaluja mitataksemme miten ja missä määrin ePaperia käytetään. Toimimme näin analysoidaksemme journalistisen sisältömme tavoittavuutta ja kehittääksemme tuotteen käyttäjäkokemusta. Tietojasi saatetaan hyödyntää käyttötapojen analysoimisessa sekä sinulle olennaisten mainosten esittämisessä. Kerättyihin tietoihin lukeutuu IP-osoitteet tai laitteen tunnus.

Suostumus on vapaaehtoinen, ja voit tehdä valintasi alta. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa yksityisyysasetukset-valikosta.

Help text

Kohdennukseen käytettävät evästeet ovat sivustollamme mainoskumppaneidemme asettamia. Kyseiset yritykset voivat käyttää niitä rakentaakseen profiilin kiinnostuksenkohteistasi ja näyttääkseen sinulle oleellisia mainoksia toisilla sivustoilla. Nämä evästeet eivät suoraan tallenna henkilökohtaisia tietoja, mutta ne perustuvat selaimesi ja verkkolaitteesi yksilölliseen tunnistamiseen. Jos et salli näitä evästeitä, tulet näkemään vähemmän kohdennettuja mainoksia.

Suorituskykyyn liittyvät / tilastolliset evästeet antavat meille mahdollisuuden pitää lukua vierailumääristä ja verkkoliikenteen lähteistä, jotta voimme mitata ja parantaa sivustomme suorituskykyä. Niiden avulla voimme selvittää, mitkä sivut ovat suosituimpia tai vähiten vierailtuja ja miten vierailijat liikkuvat sivustolla. Kaikkia näiden evästeiden keräämiä tietoja käsitellään ryhmittäin ja siten anonyymeina. Jos et salli näitä evästeitä, emme tiedä, milloin olet vieraillut sivustollamme, emmekä pysty seuraamaan sivuston toimintaa.

Välttämättömät evästeet ovat välttämättömiä sivuston toiminnan kannalta, eikä niitä voida poistaa käytöstä järjestelmissämme. Niitä asennetaan yleensä vain vastauksena toimiisi, jotka luetaan palvelupyynnöiksi, kuten tietosuoja-asetusten määrittäminen, sisäänkirjautuminen tai lomakkeiden täyttäminen. Voit määrittää selaimesi estämään tällaiset evästeet tai varoittamaan niistä, mutta jotkut sivuston osat eivät siinä tapauksessa toimi. Nämä evästeet eivät tallenna tunnistettavissa olevia henkilötietoja.

Norwegian

Main text

Vi og partnerne våre (f.eks. Google) bruker sporingsverktøy for å måle hvordan og hvor mye e-avisen brukes. Vi gjør dette for å analysere rekkevidden av det journalistiske innholdet vårt og for å forbedre løsningens brukeropplevelse. Dataene dine kan brukes til å analysere bruksmønstre og vise deg målrettede annonser som er relevante for deg. Dataene som samles inn, er blant annet IP-adresser eller enhets-ID.

Det er frivillig å samtykke, og du kan angi preferansene dine under. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket via menyen Personverninnstillinger.

Help text

Informasjonskapsler for målretting kan bli opprettet av annonsepartnerne våre gjennom nettstedet vårt. De kan brukes av disse selskapene til å sette sammen en profil av interessene dine og vise deg relevante annonser på andre nettsteder. De lagrer ikke personopplysninger direkte, men er basert på unik identifisering av nettleseren og internettenheten din. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, kommer du til å oppleve mindre målrettet annonsering.

Informasjonskapsler for ytelse og statistikk gjør at vi kan telle antall besøk og trafikkilder, slik at vi kan måle og forbedre nettstedets ytelse. De hjelper oss med å finne ut hvilke sider som er mest og minst populære, og se hvordan besøkende beveger seg rundt på nettstedet. All informasjonen disse informasjonskapslene samler inn, sammenstilles og er derfor anonym. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, kan vi ikke vite når du har besøkt nettstedet vårt og kan ikke overvåke ytelsen.

Nødvendige informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere, og kan ikke slås av i systemene våre. De opprettes vanligvis kun i forbindelse med handlinger som utføres av deg, tilsvarende forespørsler om tjenester, for eksempel valg av personvernpreferanser, pålogging eller utfylling av skjemaer. Du kan angi at nettleseren skal blokkere eller varsle deg om disse informasjonskapslene, men da er det noen deler av nettstedet som ikke kommer til å virke. Disse informasjonskapslene lagrer ingen personlig identifiserende informasjon.

Swedish

Main text

Vi och våra partners (t.ex. Google) använder spårningsverktyg för att mäta hur och hur mycket ePaper används. Vi gör detta för att analysera hur vår journalistik når ut och för att ge användarna en bättre upplevelse. Dina data kan användas för att analysera mönster i användningen och för att ge dig riktade annonser. Data som insamlas är bland annat IP-nummer eller enhets-ID.

Medgivande är frivilligt, inställningarna gör du nedan. Du kan närsomhelst ta tillbaka ditt medgivande i sekretessinställningarna.

Help text

Profileringscookies kan användas på vår sajt av våra annonsörer. Företagen i fråga kan använda dessa cookies till att upprätta en profil med dina intressen och visa dig relevanta annonser på andra sajter. De sparar inte direkta personuppgifter, men är baserade på unik identifiering av din webbläsare och enhet med internet. Tillåter du inte dessa cookies kommer du att få mindre riktad reklam.

Cookies för prestanda/statistik låter oss räkna besök och trafikkällor så att vi kan mäta och förbättra hur vår sajt fungerar. De visar oss vilka sidor som är populära och vilka som inte är det, och hur besökare navigerar på sajten. All information dessa cookies insamlar är aggregerad och därmed anonym. Tillåter du inte dessa cookies vet vi inte när du har besökt vår sajt och har inte möjlighet att se resultatet.

Nödvändiga cookies är nödvändiga för att sajtens funktion och kan inte stängas av i våra system. De är vanligen en konsekvens av att du aktivt begär en tjänst, till exempel att du gör sekretessinställningar, loggar in eller fyller i formulär. Du kan välja att din webbläsare ska blocka eller varna dig för dessa cookies, men då kommer delar av sajten inte att fungera. Dessa cookies sparar ingen information med vilken du kan identifieras.